Hlavní obsah

Sheldon připravuje komediální sérii o nemocnici

Novinky, Stanislav Dvořák

Pro televizi ABC se začne natáčet pilotní díl seriálu Lakeside VA, jehož výkonným producentem bude Jim Parsons alias Sheldon z Teorie velkého třesku.

Foto: CBS

Jim Parsons

Článek

V Lakeside VA budou Jim Parsons a hlavní scenáristka Shelly Gossmanová vyprávět o životě v béčkové nemocnici pro válečné veterány, která je podfinancovaná a ve které zaměstnanci už dávno ztratili chuť něco dělat. V té chvíli nastoupí nová ostrá dáma do vedení chirurgického oddělení a rozhodne se z bandy ospalých zdravotníků udělat špičkový tým.

Gossmanová vychází z vlastních zkušeností s americkým zdravotnictvím, které rozhodně není vždy tak špičkové, jak to líčí některé filmy. V mládí pracovala v ústavech, které se starají o veterány, a její otec byl sám jedním z nešťastníků, kteří se dostali do vietnamské války.

Na seriálu se bude podílet i jako koproducentka, hlavními výkonnými producenty budou Jim Parsons a Todd Spiewak. Počítá se s půlhodinovými díly, premiéra seriálu zatím nebyla stanovena.

Parsons bude dál hrát v Teorii velkého třesku, sitkomu z dílny Chucka Lorrea a Billa Pradyho, který se dopracoval už k desáté řadě a pořád patří k nejsledovanějším pořadům. Pozornost vzbudil i tím, že hlavní herci včetně Parsonse podle zahraničního tisku dostávají milión dolarů za jednu epizodu.

Reklama

Výběr článků

Načítám