Hlavní obsah

Nová DVD: Den nezávislosti: Nový útok, Pařba v Pattayi a Oslněni sluncem

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvacet let po premiéře katastrofického filmu Den nezávislosti jde do kin pokračování s podtitulem Nový útok. Sloganem Hodní hoši jdou do nebe, špatní kalí v Pattayi! provází komedii Pařba v Pattayi. Oslněni sluncem je příběh plný intrik, žárlivosti a vášní.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 42. týden

Článek

Den nezávislosti: Nový útok  

Dvacet let poté, co filmový prezident USA osobně nasedl do bojového letounu a v čele svých mužů zachránil svět, se režisér filmu Den nezávislosti Roland Emmerich rozhodl opět vystavit lidstvo smrtelnému nebezpečí z vesmíru. Propojil některé staré postavy s řádkou nových a vyslal je zachránit svět před ještě ničivější nepřátelskou silou.

Den nezávislosti: Nový útok, USA 2016, 120 min., režie: Roland Emmerich, hrají: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Charlotte Gainsbourgová a další.

Pařba v Pattayi

Francky a Krimo sní o odchodu z fádního života na sídlišti a o dovolené v thajské Pattayi. Dostat se ale tam, kde o ženy (ale i o muže!), alkohol a pařby není nouze, je pro dva flákače bez peněz nadlidský úkol. Rozhodnou se tedy přihlásit svého souseda liliputa na mistrovský zápas v thaiboxu liliputů do Pattaye. Vysněná dovolená se ale nevyvede podle jejich představ.

Pařba v Pattayi, Francie 2016, komedie, 97 min., režie: Franck Gastambide, hrají: Ramzy Bedia, Gad Elmaleh, Fred Testot, Franck Gastambide a další.

Oslněni sluncem

Slavná rocková hvězda Marianne tráví pooperační rekonvalescenci na slunečném ostrově v Itálii s partnerem Paulem. Idyla je narušena příjezdem jejího starého přítele Harryho a jeho dcery Penelope. Radost ze setkání se mění v atmosféru plnou skrytých vášní, nedůvěry a žárlivosti.

Oslněni sluncem, Itálie/ Francie 2015, mysteriózní drama, 124 min., režie: Luca Guadagnino, hrají: Tilda Swintonová, Matthias Schoenaerts, Ralph Fiennes, Dakota Johnsonová a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám