Hlavní obsah

Podle kapely Harlej chtějí hodné holky zlé kluky. Tvrdí to v novém klipu

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská rocková kapela Harlej zahájila na sklonku září své koncertní Alkohol.cz Tour. Nabízí také novou písničku Hodný holky zlý kluky chtěj. Natočila k ní už videoklip.

Hezký holky zlý kluky chtěj - videoklip skupiny HarlejVideo: archiv kapely

 
Článek

Scénáře klipu se kromě produkce KHfilmin’ ujali Kuba Ryba z kapely Rybičky 48 (jinak autor textu) a písničkář Pekař.

Petr Vinc Havlíček z KHfilmin’ prozradil, kdo se ujal hlavní role v klipu: „Když jsem psal scénář na tuhle písničku a přitom ji poslouchal znovu a znovu, říkal jsem si, kde asi seženu tu správně zlou ženskou. Hezkou, ale takovou, která umí být až odpudivá. Nakonec casting vyhrála Rybova sestra Terezka. Sedla do této role naprosto perfektně, stejně jako její manžel Štěpán Vraný. Celé natáčení i přípravy probíhaly ve velice šibeničním termínu, protože jsme na to měli pouhých osm dní.“

O turné kapely Harlej její kytarista Tonda Rauer řekl: „Je vlastně tak trochu pro radost. Vypustili jsme před začátkem nový klip a singl, ale turné se tentokrát neváže k žádnému albu ani výročí. Jedeme pobavit naše fandy a zpříjemnit jim i sobě nadcházející podzim.“

Zmiňované turné má za sebou již čtyři koncerty a pokračovat bude 11. listopadu v Blansku. O den později se Harlej představí ve Valdicích. Speciálním hostem turné je skupina Zakázaný ovoce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám