Hlavní obsah

Nová DVD: Kolonie, Jako ty a Šprti na tahu

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skutečnými událostmi z doby Pinochetovy vlády v Chile je inspirován film Kolonie. Sci-fi drama Jako ty se odehrává v budoucnosti bez emocí. Šprti na tahu je komedie o pořádných posledních prázdninách.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Kolonie

Nová DVD

Lena je německou občankou, ale jejím druhým domovem je Chile, kde žije i její partner Daniel. Po Pinochetově násilném převratu se oba ocitnou na nechvalně proslulém fotbalovém stadionu. Lena je po čase propuštěna, ale Daniel se ztratí neznámo kde. Lenu pátrání po jeho osudu zavede až k branám podivné náboženské kolonie Dignidad.

Kolonie, Německo/Lucembursko/Francie 2015, thriller, 110 min., režie: Florian Gallenberger, hrají: Emma Watsonová, Daniel Brühl, Michael Nyqvist, Richenda Carey, Vicky Criepsová, Jeanne Wernerová a další.

Jako ty

Nová DVD

V Kolektivu už nikdo nepociťuje chamtivost, agresi, ale ani lásku a touhu. Silas žije poklidným životem jako správný Vyrovnaný, dokud se u něj neobjeví závažné onemocnění - syndrom přepnutí. Obyvatelé s touto diagnózou totiž začínají cosi cítit... Stejný problém má i Nia a oba poprvé v životě propadnou lásce a intimitě. Jenže city jsou zakázané a jedinou šancí je útěk.

Jako ty, USA 2015, sci-fi drama, 101 min., režie: Drake Doremus, hrají: Nicholas Hoult, Kristen Stewartová, Guy Pearce a další.

Šprti na tahu

Nová DVD

Parta čtyř kamarádů, premiantů třídy, právě odmaturovala a čeká je poslední léto, než nastoupí každý na jinou univerzitu. Najednou jim dochází, o co všechno přišli za ty roky, kdy byli za vzorňáky, a rozhodnou se užít si tyhle prázdniny naplno. Do města se valí natěšení turisté, bezstarostné večírky se rozjíždějí na plné obrátky a šprti si užívají nejlepší léto svého života.

Šprti na tahu, USA 2016, komedie, 86 min., režie: Chris McCoy, hrají: Ashley Judd, Julia Garnerová, Nicholas Braun a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám