Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Bridget Jonesová je první, rekordy však netrhá

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komedie Dítě Bridget Jonesové je na prvním místě žebříčku návštěvnosti domácích kin s výsledkem 71 432 diváků za víkend.

Foto: Cinemart

Renée Zellwegerová ve své nejslavnější roli

Článek

Oblíbená smolařka Bridget je zase bez manžela, ale neplánovaně otěhotnět se jí podaří. Semele se to tak nešikovně, že se vyspí se dvěma kandidáty a tak nějak neví, kdo za to může. Film se setkal s umírněně kladnými recenzemi a návštěvnost je také dobrá, nikoliv však skvělá.

Foto: Cinemart

Dítě Bridget Jonesové

Čapí dobrodružství není snímek o Andreji Babišovi a dotacích, jak by se z názvu mohlo zdát. Jde o americký animovaný film o čápech, kteří nosí balíčky z internetového obchodu. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, závodí s časem, aby doručili své první dítě.

Na třetím místě skončil český pokus o komedii Prázdniny v Provence, který sice postrádá scénář i smysl, ale je v něm spouta marihuany a vína.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Dítě Bridget Jonesové50 726
2.-Čapí dobrodružství15 809
3.2.Prázdniny v Provence15 311
4.3.Tajný život mazlíčků10 672
5.-Sedm statečných9 019
6.4.Sully: Zázrak na řece Hudson7 689
7.9.Nerve: Hra o život4 577
8.5.Obr Dobr4 507
9.8.Mechanik zabiják: Vzkříšení3 555
10.7.Buchty a klobásy3 475
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám