Hlavní obsah

Nová DVD: X-Men: Apokalypsa, Mallory, Maggie má plán a Barbie ve hvězdách

Právo, Věra Míšková

Osud lidstva opět visí na vlásku ve filmu X-Men: Apokalypsa. Křišťálový glóbus za nejlepší dokument vyhrál na MFF Karlovy Vary 2015 film Heleny Třeštíkové Mallory. Americká romantická komedie Maggie má plán je plná životních zvratů.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD, 38. týden

Článek

X-Men: Apokalypsa

NOvá DVD

Apokalypse, první a nejsilnější z mutantů marvelovského světa X-Menů, získal v éře prastarých civilizací sílu ostatních mutantů a stal se nesmrtelným a neporazitelným. Teď se po tisíci letech probudil a je pěkně otrávený. Nikdo jej už neuctívá jako boha. Světu a lidem nevládnou jen ti nejsilnější. Země je znečištěná, plná konfliktů, násilí a lidé se klaní falešným modlám. Apokalypse chce zničit civilizaci, očistit planetu, nastolit nový řád a tomu vládnout.

X-Men: Apokalypsa, USA 2016, akční sci-fi, 143 min., režie: Bryan Singer, hrají: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrenceová, Oscar Isaac a další.

Mallory

NOvá DVD

Po unikátních časosběrných dokumentech Marcela, René a Katka točila dokumentaristka Helena Třeštíková 13 let film, v němž sleduje hlavní hrdinku Mallory, která se po těžkých životních peripetiích odhodlaně snaží vrátit do běžného života.

Mallory, ČR 2015, dokument, 101 min., režie: Helena Třeštíková.

Maggie má plán

NOvá DVD

Maggie je mladá nezávislá Newyorčanka, která marně čeká na pravou lásku. Nakonec si naplánuje, že se stane svobodnou matkou. K otěhotnění se rozhodne využít svou bývalou studentskou známost a má pocit dokonalé kontroly nad vlastním životem. Ale i přes tuto pečlivě naplánovanou „transakci“ narazí na nepředvídatelnost osudu.

Maggie má plán, USA 2015, romantická komedie, 99 min., režie: Rebecca Millerová, hrají: Greta Gerwigová, Ethan Hawke, Julianne Mooreová, Bill Hader, Maya Rudolphová a další.

Barbie ve hvězdách

NOvá DVD

Barbie a její věrný zvířecí společník Pupcorn se spolu vydávají na hoverboardu vstříc dobrodružství, které je čeká na překrásné vzdálené planetě. Když ale jednoho dne hvězdy nečekaně pohasnou a jejich světelný tanec ustane, její odjezd na hlavní planetu se neobejde bez nervozity. Přesto se ale stává členkou zvláštního týmu, který má za úkol hvězdy zachránit.

Barbie ve hvězdách, USA 216, animovaný, 75 min., režie: Andrew Tan, Michael Goguen.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám