Hlavní obsah

Just Dance! Mydy Rabycad propadli taneční horečce s retro příchutí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Mydy Rabycad zveřejnila videoklip k písni Just Dance, která oficiálně vychází 23. září. Drží se tanečního stylu s lehkou retro příchutí.

Mydy Rabycad - Just DanceVideo: Mydy Rabycad

 
Článek

Mydy Rabycad se proslavili minulou deskou Glamtronic, a to nejen na domácích festivalech, stále častěji jsou zváni na zahraniční „štace”. Říkají, že chtějí dělat „zábavný, chytlavý a přitom propracovaný a inteligentní electropop s řadou odkazu na různé retro styly”.

Kapela letos navštívila festivaly Glastonbury, Porto Latino na Korsice či Nilüfer Müzik v Turecku. Příští týden se ukážou v londýnském klubu The Forge, kde mají společně s brněnskými Ghost of You na akci Fresh Czech prezentovat naši hudební scénu před agenty a médii. Pak se 24. října vrátí do domácího Lucerna Music Baru.

„Klip Just Dance natočil režisér Vladimír Jedlička s kameramanem Janem J. Filipem. Mastering skladby obstaral John Davis z londýnských Metropolis Studios, jehož schopností využili předtím například The Prodigy, U2, Primal Scream, Led Zeppelin, Blur nebo Florence & The Machine. Premiéru má dnes klip i v britských médiích,” doplnila Silvie Marková z agentury Smart Communication.

Reklama

Výběr článků

Načítám