Hlavní obsah

South Park nekončí, začíná dvacátá série

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kultovka z konce devadesátých let South Park stále žije a zahajuje už dvacátou sezónu. Žádný seriál předtím neposunul humor tak daleko od mainstreamu, a tak není divu, že hlavně ze začátku vyvolával u strážců morálky zuřivý odpor.

Foto: Prima Comedy Central

Cartman ve dvacáté sérii South Parku

Článek

Odvysíláno bylo již 267 dílů seriálu. První epizoda 20. sezóny bude v češtině k vidění na programu Prima Comedy Central v úterý ve 22:30. Jako vždy krutě žertuje na aktuální témata. Dozvíte se, zda mají obyvatelé amerického městečka úctu k hymně a dostane se i na prezidentské volby a genderové otázky.

Tvůrci South Parku volí jiný přístup než většina seriálů a místo natočení celého ročníku dopředu natáčejí každý týden, což umožňuje využívat aktuálních politických a společenských afér. A ani po dvaceti letech se nevzdávají své nezaměnitelné kombinace primitivní animace a ujetých sprosťáren.

Foto: Prima Comedy Central

Pan Garrison

Bývalí spolužáci z Colorada Matt Stone a Trey Parker už dávno překročili čtyřicítku, ale adolescentní humor je neopustil a South Park zůstává jejich hlavní prací i radostí. Jinak se podíleli na „vedlejších“ projektech, které měly také velký úspěch, ať už to byl muzikál Book of Mormon, nebo dnes už klasická komedie Team America: World Police.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám