Hlavní obsah

Nové knihy: Svěrák, Clowes, Tremayne i Přibáň

Právo, František Cinger

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden přináší knihu o nesmrtelném Čechovi, detektivku i román z naší současnosti.

Článek

Zdeněk Svěrák a spol.:

Půlstoletí s Cimrmanem

Nové knihy

Unikát kniha o půlstoletí Divadla Járy Cimrmana. Obrazem i slovem dějinami nejslavnějšího českého divadelního souboru. Smoljak, Svěrák, Čepelka a mnoho dalších, kteří dali život největšímu Čechovi.

Paseka, 128 stran, 329 Kč

Daniel Clowes:

Dívka jménem Patience

Nové knihy

Patience a Jack čekají na výsledek těhotenského testu. Strach i naděje se změní v komiksový horor, němž se vraždí i cestuje časem. Prostě bomba.

Trystero, přeložil Milan Svoboda, 180 stran, 699 Kč

Michal Přibáň:

Všechno je jenom dvakrát

Nové knihy

Román o návratech a neshledání není jen další reflexí normalizačního období. Vystihuje i postupné zrání hrdinů listopadových událostí.

Host, 471 stran, 369 Kč

Ingrid Desjoursová:

Její život v očích panenky

Nové knihy

Dvě zraněné duše. Dva sny o druhé šanci. Potížista, cynik Mark je přidělen k dopravní policii. Při vyšetřování potká Barbaru, která se stará o slepou, zahořklou matku. Její jedinou útěchou je sbírka panenek. Jenomže ve hře je i psychopat, kterému je Mark na stopě.

Host, 288 stran, 299 Kč

Peter Tremayne:

Ďáblova pečeť

Nové knihy

Již podvacáté se sestrou Fidelmou za irskou vírou, keltskými mýty, zločinem  a trestem. S bratrem Eadulfem řeší zamotaný příběh v Irsku v roce 671. U krále je podivná anglosaská delegace duchovních z Říma. Jeden z nich je však zavražděn…

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám