Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Tajný život mazlíčků poráží i peprnější animovanou tvorbu

Novinky, Adam Chromý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slunečný závěr letních prázdnin do kin příliš diváků nenalákal. Animovaný rodinný film Tajný život mazlíčků se s 27 963 diváky udržel už třetí týden na vrcholu žebříčku.

Foto: Cinemart

Tajný život mazlíčků

Článek

Během posledního prázdninového víkendu se další děti přesvědčily o tom, co dělají domácí mazlíčci v době, kdy jejich majitelé nejsou doma. Příběh o sporu psů Maxe a Barona, kteří skončí ve zvířecím podsvětí ovládaném šíleným králíkem, už v českých kinech posbíral přes 271 tisíc diváků a dotahuje konkurenci Hledá se Dory a Doba ledová: Mamutí drcnutí, která na rozdíl od originálního Tajného života mazlíčků čerpá z osvědčených značek.

Jen o pět tisíc diváků méně dalo přednost novince Buchty a klobásy, která je taktéž animovaná, ale, jak už její dvojsmyslný název napovídá, rozhodně není určena dětskému publiku. Pikantní komedie pojednává o potravinách snících o vykoupení ze supermarketu. Po opuštění regálů ovšem jídlo poznává, jak krutý je jeho osud v kuchyni.

Foto: Profimedia.cz

Strašidla

Na třetím místě „straší” nejnovější počin Zdeňta Trošky. Tereza Kostková, Carmen Mayerová a Jiří Dvořák se jako nadpřirozené bytosti snaží už druhý týden zapadnout do světa smrtelníků. Film Strašidla ale v kinech zdaleka nedosahuje čísel Troškových Kameňáků a Babovřesek.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Tajný život mazlíčků27 963
2.-Buchty a klobásy22 268
3.3.Strašidla10 374
4.4.Sebevražedný oddíl9 983
5.2.Star Trek: Do neznáma9 231
6.-Můj kamarád drak6 936
7.-Božská Florence6 652
8.-Ben Hur5 256
9.8.Matky na tahu2 963
10.5.Týpci a zbraně2 942
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám