Hlavní obsah

Nové knihy: Rio 2016, Březina, Kepler a Keleová-Vasilková

Právo, František Cinger

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olympijské hry nedávno skončily a už je tu kniha o nich: Rio 2016. Vycházejí i detektivky, příběh pro děti o obrovi Dobrovi i zpověď ženy po odchodu manžela i otce jejího dítěte. I portrét snajpra Rudé armády. A samozřejmě i audiokniha a komiks.

Článek

Rio 2016

Nové knihy

Oficiální publikace ČOV nabízí netradiční pohled na hry XXXI. letní olympiády v Riu. Snímky sportovních fotografů pod vedením Herberta Slavíka. Nejdůležitější příběhy, které na místě zaznamenal Milan Tesař.

Mladá fronta, 360 stran, 499 Kč

Jiří Březina:

Polednice

Nové knihy

Mrtvá dívka nalezená na sídlišti. Měl to být rutinní případ, při kterém se nováček Tomáš Volf a jeho nezkušená parťačka zaběhnou do práce. Jenže mezi paneláky obchází Polednice, vrah, který své oběti napadá za bílého dne.

Motto, 224 stran, 249 Kč

Ruth Wareová:

Všude kolem černý les

Nové knihy

Leonoře je šestadvacet a píše úspěšné detektivky. I když žije osaměle, je se svým způsobem spokojená – až do dne, kdy dostane nečekané pozvání na předsvatební rozlučkový víkend své bývalé přítelkyně Clare, kterou deset let neviděla. Jenže v noci dojde k osudné události…

Audiokniha, čte Simona Postlerová, 10:46 hodin, 249 Kč

Lars Kepler:

Playground

Nové knihy

Jasmin Pascalová-Andersonová má hodnost poručíka švédské armády. Během mise NATO v severním Kosovu se jednotka ocitne v boji. Jasmin je těžce zraněna. Na celou minutu a čtyřicet vteřin se jí zastaví srdce. Co se stalo během těch vzácných vteřin?

Host, přeložila Karolína Kloučková, 439 stran, 349 Kč, e-kniha 199 Kč

Roald Dahl:

Obr Dobr

Nové knihy

Malá osiřelá holčička, která žije v Londýně, se jedné noci probudí a uvidí něco, co by vlastně vůbec vidět neměla. Jeden moc a moc hodný obr se krade nocí a plní hlavy spících dětí samými krásnými sny. A vezme ji s sebou do své jeskyně v zemi obrů.

Knižní klub, přeložil Jan Jařab, 240 stran, 249 Kč

Táňa Keleová-Vasilková:

Nikdy

Nové knihy

Příběh Katky, které po dvaceti letech společného života oznámí její partner Petr jednoho krásného nedělního rána, že miluje jinou. Sbalí si věci – a je pryč. Jak to má říct Liv, sedmnáctileté dceři, která tátu miluje? A jak má žít dál? Překoná bolest a zradu?

Noxi, 240 stran, 249 Kč

Josif Piljušin:

Rudý snajpr na Východní frontě

Nové knihy

Smrt kamarádů, milované ženy, dvou malých synů, pohled na zničená města a vesnice, na nezměrné utrpení obránců Leningradu, těžká zranění, ztráta levého oka a po válce úplná slepota - to jsou ve stručnosti osudy elitního sovětského odstřelovače Josifa Piljušina.

Grada, 264 stran, 359 Kč, e-kniha 305 Kč

Michal Černík, Rudolf Lukeš:

Tygr a jeho kamarádi

Nové knihy

V prostorovém leporelu od Rudolfa Lukeše se seznámíte se zvyky a zvláštnostmi tygra, velblouda, zebry nebo nosorožce. Krátké vtipné básničky seznámí nejmenší čtenáře se zvířátky domácími i exotickými. Tuto knížku bude chtít vaše dítě číst znovu a znovu.

Albatros, 8 stran, 149 Kč

Kateřina Bečková:

Zmizelá Praha-Vltava a její břehy 2. díl

Nové knihy

Řeka Vltava je pro vzhled, charakter a život Prahy živlem zcela zásadním. Druhý díl mapuje Petrskou čtvrť, Karlín s Rohanským ostrovem, Maniny s tématem přeložení koryta řeky, Karlínský, Libeňský a Holešovický přístav a plavební průplav mezi Trojou a Bubenčí.

Paseka, 208 stran, 360 Kč

Gerry Duggan, Tony Moore, Brian Posehn:

Deadpool: Mrtví prezidenti!

Nové knihy

Deadpool stojí proti největšímu nebezpečí, kterému svět kdy čelil – proti mrtvým a zombifikovaným americkým prezidentům. Chcete vidět souboj Deadpoola s Abrahamem Lincolnem? Zajímá vás, jestli zvítězí ve rvačce ve vesmíru s Ronaldem Reaganem?

Crew, přeložil Darek Šmíd, 136 stran, 329 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám