Hlavní obsah

Nová DVD: Jak přežít single, Pat a Mat ve filmu, Mamon a Vinyl

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina osamělých lidí v New Yorku hledá ve filmu Jak přežít single vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. 40. narozeniny slavili dva slavní kutilové a dostali k narozeninám snímek Pat a Mat ve filmu. Vladimír Michálek natočil úspěšný seriál Mamon. A vychází i úspěšný hudební seriál Vinyl.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 35. týden

Článek

Jak přežít single

nová DVD

New York je plný osamělých srdcí. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí.

Jak přežít single, USA 2016, romantická komedie, 109 min., režie: Christian Ditter, hrají: Dakota Johnsonová, Alison Brie, Leslie Mann a další.

Pat a Mat ve filmu

nová DVD

Kutilové Pat a Mat mají na půdě krabice plné filmů a pod schody promítačku, na které své příhody rádi odpromítají fanouškům. Mezitím se ale utkají se zákeřným kaktusem, suchým stromem nebo se rozhodnou „zvelebit" svůj příbytek originálními úpravami.

Pat a Mat ve filmu, Česko 2016, animovaný, 80 min., režie: Marek Beneš.

Mamon

nová DVD

Hlavním hrdinou příběhu je novinář, který se zabývá kauzou kolem významného státem řízeného podniku. Při zajišťování podkladů ke vznikající reportáži narazí novinář na kontroverzní informace týkající se jeho vlastního bratra, který je do skandálního případu osobně zapleten.

Mamon, Česko 2015,krimi,  6x60 min, režie: Vladimír Michálek, hrají: Matěj Hádek, Eva Leimbergerová, Gabriela Míčová, Michal Dlouhý a další.

Vinyl

nová DVD

Seriál je zasazený do New Yorku sedmdesátých let minulého století. Velkolepou jízdu napříč hudební branží, jež byla v době nástupu punku, diska a hip-hopu prosáklá drogami a sexem, sledujeme očima šéfa hudebního vydavatelství Richieho Finestry. Ten se ze všech sil snaží zachránit svou nahrávací společnost i vlastní duši, aniž by musel jít přes mrtvoly.

Vinyl, USA 2016, hudební/ drama, 10x60 min., režie: Martin Scorsese, Allan Coulter a další, hrají: Bobby Cannavale, Olivie Wilde, Ray Romano a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám