Hlavní obsah

Nová alba: Jeff Beck, Jana Koubková a Motörhead

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři zajímavé desky jsou tento týden k dostání. Bluesrocker Jeff Beck přišel s novinkou po šesti letech, Jana Koubková odvedla skvělou práci a živák skupiny Motörhead je záznamem jednoho z jejích posledních vystoupení.

Článek

Jeff Beck: Loud Hailer

Foto: Warner Music

Nová alba

Šest let čekali příznivci britského kytaristy a zpěváka Jeffa Becka na nové album. Loud Hailer je mocná bluesrocková deska, která nabízí jedenáct velmi dobrých skladeb. Stylově jde o tradiční kolekci, profesně velmi vyzrálou.

Jana Koubková: A tak si jdu...

Foto: Supraphon

Nová alba

Nové album zpěvačky Jany Koubkové přináší dvanáct nových písniček, ve kterých se snoubí několik hudebních stylů a inspirací. Jsou v nich jazz, scat, blues a třeba i latina. Koubková je v dobré formě, písničky jsou velmi energické.

Motörhead: Clean Your Clock

Foto: Warner Music

Nová alba

Záznam koncertu britsko-americké kapely Motörhead byl pořízen v listopadu loňského roku v Mnichově. Byl to jeden z posledních koncertů před nečekaným skonem zpěváka a baskytaristy Lemmyho Kilmistera. I tuhle desku je třeba poslouchat pořádně nahlas.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám