Hlavní obsah

Filmové premiéry: Tajný život mazlíčků, Mělčiny, Prach, Nejkrásnější den a Komorná

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tajný život mazlíčků láká do kin všechny milovníky nejen psů a koček. Jako Čelisti pro novou generaci je označován thriller Mělčiny. Na loňském karlovarském festivalu se hrál debut Víta Zapletala Prach. O tom, že nejlepší mejdan je ten poslední, je film Nejkrásnější den. V japonsko-korejských reáliích se odehrává Komorná.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 31. týden

Článek

Tajný život mazlíčků

Trailer k filmu Tajný život mazlíčkůVideo: CinemArtCZ

Pes Max a holka Katie jsou spřízněné duše, naprosto nejlepší kámoši na světě. Jenže pak si Katie přivede z útulku chlupaté psí monstrum Barona, a mezi ním a Maxem to je nenávist na první pohled. Skončí tak, že jsou oba ztracení a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách.

Tajný život mazlíčků USA 2016, animovaná komedie, 90 min., režie: Chris Renaud, v českém znění: Kryštof Hádek,David Novotný, Martin Dejdar, Vanda Hybnerová, Václav Vydra a další.

Mělčiny

Trailer k filmu MělčinyVideo: Falcon filmová distribuce

Nancy se po matčině smrti v touze po samotě vydává na tajnou pláž, která byla pro její matku výjimečným místem. Ačkoliv si uvědomuje, že surfovat o samotě je nebezpečné, poté, co to její doprovod vzdá, rozhodne se riziko podstoupit. Bohužel se však ukáže, že zabrousila do lovišť bílého žraloka, a ten na ni zaútočí.

Mělčiny, USA 2016, thriller, 87 min., režie: Jaume Collet-Serra, hrají: Lively Blakeová a další.

Prach

Trailer k filmu PrachVideo: Artcam

Otcova mrtvice odstartuje příběh tří dnů a dvou nocí v životě jedné rodiny. K rodičům na venkovskou samotu přijíždějí oba synové se svými partnerkami. Po dlouhé době jsou společně na jednom místě. V domě se pomalu zastavuje čas, pietní nálada vybízí k meditacím o základních otázkách života.

Prach, ČR 2015, 95 min., režie: Vít Zapletal, hrají: Radek Valenta, Hana Jagošová, Vojtěch Poláček a další.

Nejkrásnější den

Trailer k filmu Nejkrásnější den Video: Bontonfilm CZ

Svérázný, upjatý a ambiciózní pianista Andi a floutek a pohodář Ben mají jedno společné.: diagnózu smrtelné nemoci. Což je ideální příležitost vykašlat se na zodpovědnost, pořádně si vyhodit z kopýtka, užít si ty nejbáječnější dny v životě. Pro hypochondra Andiho je začátek výpravy malou noční můrou, zatímco Benno má svůj tajný plán.

Nejkrásnější den, Německo 2013, komedie/drama, 113 min., režie: Florian David Fitz, hrají: Florian David Fitz, Matthias Sweighöffer, Robert Schupp a další.

Komorná

Trailer k filmu KomornáVideo: Aerofilms

Šlechtična Hideko žije v ústraní na venkovském panství se svým strýcem a poručníkem. Chlípný strýc vychovává Hideko přísnou rukou a čeká, až dospěje, aby si ji mohl vzít a zmocnit se jejího bohatství. V domě se však objevuje podvodník, který zosnuje příchod mladé komorné Sukhui ve skutečnosti chudé kapsářky, která mu má pomoci nebohou Hideko svést.

Komorná, Jižní Korea 2016, drama, 145 min., režie: Chan-wook Park, hrají: Tae-ri Kim, Min-hee Kim a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám