Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Sebevražedný oddíl má silný nástup

Novinky, Stanislav Dvořák

Žebříček návštěvnosti domácích kin vede americký akční film Sebevraždený oddíl, který nasbíral za premiérový víkend přes osmdesát tisíc diváků.

Foto: Freeman Entertainment

Will Smith a Margot Robbie (Sebevražedný oddíl)

Článek

Americká akční/fantasy/komedie Sebevražedný oddíl vznikla podle komiksu a zahráli si v ní Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis a další. Pojednává o týmu nejnebezpečnějších zločinců na celém světě, kteří vyzbrojeni nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, bojují proti záhadné síle ohrožující svět.

Foto: Cinemart

Doba ledová: Mamutí drcnutí

Již starší americký snímek Doba ledová - Mamutí drcnutí (2. místo) je rodinný animák, kde se zase prohánějí mamuti Manny, Ellie a Broskvička, lenochod Sid, tygr Diego nebo vačičáci Crash a Eddie. Veverčáka Scrata hon za žaludem katapultuje do vesmíru. A tam, díky třaskavé směsi své pověstné nešikovnosti a nekončící smůly, náhodně spustí sérii kosmických katastrof.

Na třetí místo se propadla česká Sezn@mka, prezentovaná jako romantická komedie. V recenzích a diskusích je hodnocena jako jeden z nejhorších filmů vůbec. A na závěr Krotitelé duchů - ti se rychle propadli až na deváté místo. Chabý remake kdysi slavného filmu tak snad opravdu bude poslední.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Sebevražedný oddíl81 166
2.2.Doba ledová: Mamutí drcnutí19 643
3.1.Sezn@mka16 010
4.3.Jason Bourne9 612
5.-Matky na tahu7 989
6.5.Zhasni a zemřeš7 500
7.6.Hledá se Dory6 836
8.-Tajný život mazlíčků6 831
9.4.Krotitelé duchů4 981
10.13.Teorie tygra3 736
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám