Hlavní obsah

Trnkobraní. S Migem 21, Monkey Business a Divokým Billem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvoudenní festival Vizovické Trnkobraní vypukne v pátek 19. srpna v areálu likérky ve Vizovicích u Zlína. Kromě desítek skupin se návštěvníci mohou těšit i na tradiční soutěž v pojídání švestkových knedlíků.

Foto: 4press

Mig 21

Článek

V pátek zahrají kapely Horkýže slíže, IMT Smile, Mig 21, Mandrage, Sto zvířat, Visací zámek či Wohnout. Pokud přijedete až v sobotu, uslyšíte zpěvačku Kristínu, Monkey Business, Desmod, Wanastowi Vjecy, Divokého Billa, Slzu, Portless, Voxela či Fleret.

Soutěž v pojídání švestkových knedlíků začne v sobotu ve 13:20 hodin a moderovat ji letos budou Leoš Mareš a Patrik Hezucký. Nově se knedlíkové soutěže zúčastní i kapely. Kromě muziky bude k dispozici i dětský koutek, divadelní scéna a kino, které nabídne filmy, jako jsou Kobry a užovky, Vybíjená, Celebrity s.r.o., Takovej barevnej vocas letící komety a Děda. Humor zajistí komici Tomáš Matonoha, Lukáš Pavlásek a Miloš Knor.

Foto: 4press

Divokej Bill

„Láska prochází žaludkem a věříme, že kombinace švestkové atmosféry, současného i tradičního hudebního programu návštěvníky nadchne stejně jako loni a že budou opět spokojeni,“ dodal pořadatel Michal Šesták.

V blízkosti festivalového areálu bude možné využít bezplatně stanového městečka se sociálním zařízením a vodou. Parkovat bude možné na festivalovém parkovišti s omezenou kapacitou a parkovným 100 korun a na dalších dvou parkovacích plochách. Vstupenky na oba dny jsou na trnkobrani.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám