Hlavní obsah

Divadlo Continuo zve do Malovic na Loď

Právo, rh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soubor Divadla Continuo připravuje jubilejní, dvacátý ročník tradičního letního site specific Mezinárodního divadelního projektu. Letos zve diváky do loni zrekonstruovaného Švestkového dvora v jihočeských Malovicích na Loď. Originální plavba se odehraje každý večer od 11. až do 16. srpna, vždy od 21 hodin.

Foto: ČTK

Divadlo Continuo ve Švestkovém dvoře.

Článek

„Dvůr se promění do podoby stylizované lodi. Divadelní představení se bude odehrávat na tanečním parketu v jejím středu. Diváci budou sledovat dění ze tří stran skrze okýnka asociující pohled z kajuty,“ přibližuje podobu projektu ředitel Divadla Continuo a režisér Pavel Štourač.

Inscenace Loď vzniká po dobu tří týdnů ve spolupráci s dvacítkou mladých lidí z osmi evropských zemí, studentů a absolventů uměleckých škol, herců, tanečníků, performerů, výtvarníků a muzikantů.

Výsledné vizuálně-pohybové představení se živou kapelou je pro členy Divadla Continuo i otevřením nové etapy specifického divadelního žánru na přelomu druhé dekády jeho aktivit v netradičních prostorech.

Reklama

Výběr článků

Načítám