Hlavní obsah

Komedie Sezn@mka: Léta randění a blbnutí na seznamkách

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Romantická komedie Sezn@mka s Jiřím Langmajerem v hlavní roli vstoupí do kin 28. července. Ukáže prý „všemožné peripetie, uvěřitelné i neuvěřitelné situace a setkání při trnité cestě za tím pravým protějškem“.

Ukázky z filmu SeznamkaVideo: BontonFilmCZ

 
Článek

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa,“ tvrdí hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof.

Foto: Bontonfilm

Zuzana Kajnarová a Jiří Langmajer

„Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami,“ uvedli tvůrci.

Vedle Langmajera si ve filmu zahráli Adéla Gondíková, Zuzana Kajnarová, Marie Doležalová, Šárka Vaculíková, Ladislav Hampl, Petr Vondráček, Lukáš Pavlásek, Jaromír Nosek, Martin Kraus, Jaroslava Obermaierová a Iva Kubelková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám