Hlavní obsah

Vyjde reedice alba Beatles

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V září vyjde reedice alba již neexistující legendární liverpoolské skupiny nazvané Beatles at the Hollywood Bowl (1977). Nabídne koncertní záznamy písní z let 1964 a 1965, včetně čtyř dosud nevydaných.

Foto: ČTK

Skupina Beatles v dobách největší slávy

Článek

Na aktuálním mixu a masteringu v londýnských studiích Abbey Road pracovali Sam Okello a Giles Martin, syn zesnulého George Martina, který pracoval s legendární kapelou mimo jiné i na původní nahrávce.

Novinka se dostane na trh 9. září na CD a v digitální formě, přičemž vinyl si bude možné koupit od 18. listopadu. Album bude obsahovat i čtyřiadvacetistránkový booklet, na kterém se podílel i slavný hudební novinář David Fricke.

Letos 15. září bude mít v Londýně premiéru dokument The Beatles: Eight Days A Week - The Touring Years. O režii se postaral Ron Howard. Snímek se zaměří na koncertní období skupiny z let 1962 až 1966. Spolupracovali na něm i někdejší členové formace Paul McCartney a Ringo Starr, ale i vdova po zpěvákovi a kytaristovi Johnu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám