Hlavní obsah

Agenti FBI proniknou mezi „zoufalé manželky”. Nová komedie od Ferrella

Novinky, Stanislav Dvořák

Poté, co Willu Ferrellovi zatrhli politicky nekorektní projekt Reagan o dementním prezidentovi, přichází s dalším nápadem. S Adamem McKayem chystají komedii o agentech FBI, kteří pronikli mezi bohaté „zoufalé manželky“ z L.A.

Článek

Komedii zašťiťuje studio Paramount přes společnost Gary Sanchez, ale zatím není znám název, ani hlavní herci. Scénář je o agentech, kteří předstírají, že jsou manželé. Dostanou se tak do reality show mezi bohaté paničky z Los Angeles. Režií byl pověřen Jake Szymanski, který je i spoluautorem scénáře s Lauryn Kahn.

Pod značkou Paramount a Gary Sanchez vznikly také filmy Táta je doma a Zprávař 2, kde měl hlavní roli Ferrell. McKay režíroval a napsal mimo jiné i úspěšný film Sázka na nejistotu, který dostal Oscara za adaptovaný scénář.

Komik Ferrell se proslavil v komediích jako Nesvatbovi, Zoolander, Zprávař: Příběh Rona Burgundyho, Starsky a Hutch, Benga v záloze či Bratři z donucení. Letos oznámil, že natočí komedii Reagan o prezidentovi, který trpí demencí. Příbuzní a příznivci bývalého amerického prezidenta však spustili takovou antikampaň, že se herec lekl a druhý den vše odvolal.

Scénář Mika Rosolia byl o prezidentovi, který propadl demenci ještě v době, kdy byl v úřadu. Stážista pak měl zajistit, aby si zmatený politik myslel, že je hercem ve filmu. Skutečný Ronald Reagan trpěl Alzheimerovou chorobou.

Reklama

Výběr článků

Načítám