Hlavní obsah

Další Star Trek s Pinem a zpožděná Hra o trůny

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnosti Paramount Pictures, Skydance a Bad Robot oficiálně oznámily čtvrtý celovečerní Star Trek s Chrisem Pinem a Chrisem Hemsworthem. Seriál Hra o trůny rovněž hlásí novou sezónu, bude ovšem opožděná.

Foto: CinemArt

Vlevo kapitán James T. Kirk (Chris Pine), vpravo Spock (Zachary Quinto)

Článek

V novém Star Treku se kapitán Kirk konečně setká se svým otcem. George Kirka si zahraje Hemsworth. Zbytek herců bude zřejmě stejný jako minule (Zachary Quinto, Zoe Saldanaová, Karl Urban, John Cho, Simon Pegg). Kdo nahradí zesnulého Antona Yelchina, jenž hrál Čechova (Chekov), není jisté.

Na scénáři pracují J.D. Payne a Patrick McKay, jméno režiséra zatím nebylo oznámeno, stejně jako datum premiéry. Jedná se o čtvrtý oficiální celovečerní film po obnovení série. Současně se točí i fanouškovské Star Treky. Společnost Paramount Pictures před časem překvapila tím, že zažalovala film Axanar, na který se složili fanoušci. V minulosti podobné poloprofesionální aktivity nikomu nevadily.

Počkejte si na Hru o trůny

Foto: HBO

Hra o trůny

Populární Hra o trůny se dočká sedmé řady, oznámilo HBO. Bude se natáčet v létě, ale uvidíme ji až za rok. Místo tradiční jarní premiéry si tedy fanoušci pár měsíců počkají.

Atraktivní akční fantasy se točí na Islandu, v Irsku a ve Španělsku. Očekává se, že zase vyzobe většinu televizních cen Emmy, protože do klání jde s 23 nominacemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám