Hlavní obsah

Zrušili Top Gear. Ten americký

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Top Gear USA, americká verze slavného motoristického pořadu, úterním dílem končí. Tedy alespoň na stanici History Channel. Oznámil to jeden z moderátorů pořadu.

Foto: History Channel

Zleva Tanner Foust, Adam Ferrara a Rutledge Wood

Článek

O konci pořadu informoval moderátor Rutledge Wood na svém facebookovém profilu. Rozhodnutí stanice nepokračovat ve vysílání ho rozesmutnilo, zároveň ale nezapomněl zdůraznit, že to pro něj byla skvělá zkušenost.

„S kolegy Tannerem Foustem a Adamem Ferrarou jsme si užili spoustu legrace, jsou jako moji bratři. Cestovali jsme po celé zemi a také na ta nejúžasnější místa na planetě a i v těch nejtěžších chvílích to byl splněný sen,“ napsal Wood.

Pořad Top Gear USA se začal vysílat před šesti lety a ze začátku to neměl jednoduché. Produkce nebyla tak nákladná jako u originální britské verze, s níž ta americká chtě nechtě byla srovnávána. Ale triu moderátorů se během let podařilo vytvořit svébytný styl, který si fanoušci oblíbili.

Podle Woodova vyjádření to vypadá, že stanice History Channel už s pořadem nemá žádné plány. To ale neznamená, že se show neobjeví na jiném kanále, jak ostatně naznačil Ferrara.

„Chtěl bych poděkovat všem fanouškům, kteří nás během těch let podporovali. Věřte, že vás všechny máme rádi. Doufáme, že tahle jízda bude pokračovat,“ uvedl ve vyjádření pro magazín Road & Track.

Kromě USA se Top Gear na základě licence vysílal v Jižní Koreji, Rusku, Austrálii, Číně a Francii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám