Hlavní obsah

Iggy Pop, The Kooks, Foals, Ella Eyre a další. Začíná Prague Metronome Festival

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Prague Metronome Festival startuje v pátek večer zahřívacím večerem v podobě vystoupení tří tuzemských skupin. Jeho hlavní program následuje v sobotu a v neděli. Uskuteční se na Výstavišti v Praze a vstupenky na koncerty takových hvězd, jakými jsou Iggy Pop, The Kooks, Ella Eyre, Crystal Fighters nebo Foals, jsou stále v prodeji a budou i na místě.

Foto: Prague Metronome Festival

Britští Foals ozdobí nedělní program akce.

Článek

Na čtyřech pódiích se představí na 30 pozoruhodných jmen zahraniční i tuzemské hudební scény. V sobotu vystoupí na hlavním pódiu headliner festivalu, Američan Iggy Pop, britská kapela The Kooks a britská elektro-popová zpěvačka Ella Eyre.

Druhý festivalový den ovládnou svým prvním pražským vystoupením další Britové Foals a elektrofolkaři Crystal Fighters. Naši J.A.R. představí show s gospelovým sborem. Mezi dalšími vystupujícími jsou například Walk Off The Earth, Ninet, Shelter Point, Ghostpoet, Ian Siegal, The Prostitutes či Please the Trees.

Foto: Prague Metronome Festival

Hlavní hvězdou festivalu je Iggy Pop.

Kromě festivalu Metronome v Praze probíhá i další ročník přehlídky United Islands of Prague. Vstup na ni je zdarma a trvá již od čtvrtka. Víkendoví návštěvníci metropole budou mít tedy možnost vybírat z pestré hudební a rovněž žánrové nabídky.

Výběr z programu Prague Metronome Festivalu

Pátek 24. 6.

20.30 Thom Artway

21.45 Minus123minut

23.00 No Distance Paradise

Sobota 25. 6.

16.00 Barbora Poláková

17.30 Ella Eyre

18.30 Michal Ambrož a Hudba Praha

19.30 The Kooks

20.30 Richard Müller

21.30 Iggy Pop

23.00 Mydy Rabycad

Neděle 26. 6.

17.30 J.A.R. a Gospell

18.30 Ivan Král a Jiří Suchý

19.30 Crystal Fighters

20.30 Walk Off The Earth

21.30 Foals

Reklama

Výběr článků

Načítám