Hlavní obsah

Netflix hlásí bizarní sci-fi s Rooney Maraovou, Redfordem a vnučkou Elvise

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Internetová televize Netflix připravuje další vlastní film The Discovery, kde si zahraje Rooney Maraová, Robert Redford, Jason Segel a Riley Keoughová. Jde prý o nezvyklou sci-fi.

Foto: Profimedia.cz

Riley Keoughová, vnučka Elvise Presleyho

Článek

Režisér Charlie McDowell si příběh napsal s Justinem Laderem. Umístili ho do světa, kde byl vědecky prokázán posmrtný život. Díky tomu se milióny lidí přestaly bát smrti a rozhodly se odejít ze světa, aby mohly začít znovu a lépe. Redford hraje objevitele velkého tajemství a Jason Segel jeho syna. Rooney má být ženou s tragicky záhadnou minulostí, do které se syn zamiluje.

„Popsat ten příběh jako originální, to vůbec nevystihuje svět, který Charlie stvořil a který vás pohltí. Naše celosvětové publikum si ten film zamiluje,” myslí si programový ředitel Netflixu Ted Sarandos.

Foto: Falcon

Robert Redford ve filmu Pravidla mlčení

The Discovery se točil hlavně na Rhode Islandu a do vedlejších rolí autoři obsadili Jesseho Plemonse (Breaking Bad) nebo Riley Keoughovou, což je málo známá herečka zajímavá hlavně tím, že je vnučkou Elvise Presleyho. Narodila se v roce 1989 v Santa Monice Lise Marii Presleyové a Dannymu Keoughovi, je tedy nejstarší vnučkou krále rokenrolu. Živí se jako modelka a od roku 2010 i hraje, zatím se ale velkou filmovou hvězdou nestala.

The Discovery se řadí ke stále rostoucí nabídce původní tvorby Netflixu, který rozjíždí desítky projektů. Jsou to nejen filmy, jako The Fundamentals of Caring s Paulem Ruddem, Tallulah s Ellen Pageovou nebo War Machine s Bradem Pittem, ale také seriál Maniac o obyvatelích jedné psychiatrické léčebny, kde si zahrají hollywoodští herci Emma Stoneová a Jonah Hill, nebo zatím dobře utajený animovaný seriál, na němž pracuje slavný Matt Groening, otec Simpsonových.

Konkurentem Netflixu je Amazon, který chystá stále více seriálů jako Carnival Row Guillerma del Tora a Travise Beachama, The Marvelous Mrs. Maisel, Strange New Things od autora scénáře Mostu špiónů nebo historickou sérii Tropicana z předcastrovské Kuby.

Reklama

Výběr článků

Načítám