Hlavní obsah

Predátor se vrátí. V únoru 2018

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnes už kultovní sci-fi Predátor z roku 1987 ležela dlouho u ledu, ale po letech se má vrátit na velká plátna v únoru 2018, uvedl server Cinemablend.

Foto: 2Oth Century Fox

Predátor

Článek

Stanovení premiéry na “valentýnské” období podle serveru ukazuje, jak hodně studio titulu věří. O romantický snímek se ale určitě jednat nebude.

Původní Predátor z osmdesátých let byl zcela výjimečný film, který chtěl leckdo napodobovat, ale nedařilo se. Predátora 2 natočili v roce 1990 bez Arnolda Schwarzeneggera a zmatený děj se přesunul z džungle do města. Fanoušci namlsaní vypiplanou „jedničkou“ museli být logicky zklamaní. Ještě pozdější Vetřelec vs. Predátor byl podle recenzí jen ubohou slátaninou.

Foto: 20th Century Fox

Mladý Arnold Schwarzenegger v Predátorovi

Režisér Shane Black se domnívá, že napraví vesmírnému monstru pověst vlastním původním scénářem. Muž, který má za sebou Smrtonosnou zbraň, Posledního skauta, Kiss Kiss Bang bang nebo Iron Mana 3, by to snad i mohl dokázat, o příběhu se ale ještě nic neví.

Natáčet by se film měl letos v září. Zmínky o návratu Arnolda Schwarzeneggera se zatím pronášejí jen šeptem, některé zahraniční zdroje psaly, že hlavní roli dostane spíše mladší Dwayne ”The Rock„ Johnson. Jisté je jen to, že se nejedná o remake. Sám Shane Black mluví o „vynalézavém pokračování“.

Reklama

Výběr článků

Načítám