Hlavní obsah

Hana Sola si místo Forda zahraje Ehrenreich z Ave, Caesar!

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladý herec Alden Ehrenreich zdědil roli po Harrisonu Fordovi. Mladého Hana Sola si zahraje v chystaném pokračování Hvězdných válek.

Foto: Cinemart

Alden Ehrenreich

Článek

Film mají režírovat Phil Lord a Christopher Miller pro společnost Lucasfilm, tvrdí server The Wrap. Lawrence Kasdan a Jon Kasdan píšou scénář. Zápletka filmu je zatím neznámá. Očekává se, že zachytí Sola před tím, než se setká s rebely. Klíčovou roli prý v příběhu hraje Chewbacca, nicméně studio Disney nic nepotvrdilo, ani nevyvrátilo.

Foto: Profimedia.cz

Harrison Ford

Film o Solovi by se měl objevit 25. května 2018. Zahraniční tisk spekuloval o tom, že Ehrenreich bude hrát i v podobném filmu Rogue One: A Star Wars Story, který jde do kin už v prosinci. Oficiálně se to ale neví.

Ještě nedávno neznámý herec Alden Ehrenreich si zahrál mimo jiné menší roli v Jasmíniných slzách Woodyho Allena. Větší slávu mu přinesla komedie Ave, Caesar!, kde si vedle Geoge Clooneyho zahrál vtipnou roli zcela neschopného herce-kovboje, jenž byl obsazen do psychologického dramatu, ale neměl pro to ani nejmenší schopnosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám