Hlavní obsah

Nová DVD: Americký sniper, Ruku na to, Bod zlomu a Byla to divoká noc

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký sniper je životopisný válečný film Clinta Eastwooda. Bill Murray a Bruce Willis hrají v hudební komedii Ruku na to. Extrémní sporty se zločinem se spojují v Bodu zlomu. Poslední velká pařba před prahem dospělosti čeká Setha Rogena a další v komedii Byla to divoká noc.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 16. týden

Článek

Americký sniper

Nová DVD

Odstřelovač jednotek SEAL Chris Kyle je vyslán do Iráku s úkolem chránit své bratry ve zbrani. Jeho přesnost zachrání na bojišti velký počet životů, a když se rozšíří pověsti o jeho odvážných husarských kouscích, vyslouží si přezdívku Legenda. Avšak jeho pověst se donese až za nepřátelské linie a na jeho hlavu je vypsána odměna.

Americký sniper, USA 2014, životopisný válečný, 133 min., režie: Clint Eastwood, hrají: Bradley Cooper, Sienna Millerová, Jake McDorman a další.

Ruku na to

Nová DVD

Richie Lanz se vždycky snažil být rockovým manažerem. Svého posledního zbývajícího klienta vezme na USO tour po Afghánistánu. Po sérii nepředvídatelných náhod se Richie ocitá v Kábulu opuštěný, bez peněz a pasu. Náhodou objeví mladou dívku s mimořádným hlasem a rozhodne se ji přemluvit a připravit pro Afghánskou verzi American Idol.

Ruku na to, USA 2015, hudební komedie, 106 min., režie: Barry levinson, hrají: Bill Murray, Bruce Willis, Kate Hudsonová a další.

Bod zlomu

Nová DVD

Akční thriller, ve kterém se surfuje na obrovských vlnách, létá ve wingsuitu, jezdí na snowboardu, leze po skalách a řádí na superrychlých motocyklech. Mladý agent FBI proniká do nitra zlodějského gangu, jehož členové si libují v extrémních sportech, aby jim dokázal, že jsou zodpovědní za sérii nepředstavitelných zločinů.

Bod zlomu, Čína/USA 2015, akční, 115 min., režie: Ericson Core, hrají: Luke Bracey, Teresa Palmerová, Ray Winstone, Édgar Ramírez a další.

Byla to divoká noc

Nová DVD

Ethan, Isaac a Chris jsou kamarádi od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná.

Byla to divoká noc, USA 2015, komedie, 97 min, režie: Jonathan Levine, hrají: Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anthony Mackie, Jillian Bell, Lizzy Caplanová, Natalie Kneppová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám