Hlavní obsah

AquaBabes mají videoklip k písničce Nejsem další

Právo, kul

V letošním roce probíhá třetí ročník projektu talentové platformy AquaBabes. Bylo do něho vybráno šest nadaných dívek – Eliška, Sára, Melinda, Sabina, Marie a Nikola. V následujících měsících se budou věnovat své nové skupině, budou koncertovat a propagovat singl Nejsem další. Dnes k němu vyšel videoklip.

Foto: Universal Music

Skupina AquaBabes model 2016

Článek

Všechny dívky z AquaBabes se věnují zpěvu či tanci. Potvrzuje to marketingový ředitel vydavatelské společnosti Universal Music Miloslav Zýka, který k aktuálnímu ročníku dodává: „Jsem příjemně překvapen tím, že i letošní AquaBabes jsou nejen dobré zpěvačky a tanečnice, ale navíc k sobě pěkně padnou typově.“

Většina dívek má hudební vzdělání či praktické zkušenosti z vystupování na koncertech, v muzikále nebo divadle. Svůj talent ukazují i v právě vydaném videoklipu ke zbrusu novému singlu s názvem Nejsem další.

„Podle všeho by to měl být další hit,“ odhaduje Zýka ambice skladby v souvislosti s úspěchy předešlých dvou ročníků. První písnička projektu AquaBabes, Neříkej mi baby, se totiž stala nejpopulárnějším českým hudebním klipem na YouTube pro rok 2014. Druhá píseň, Čistá jako láska, dosáhla v roce 2015 coby součást reklamního spotu první příčky v žebříčku nejsledovanějších reklam na YouTube.

Písničku Nejsem další je možné zhlédnout ZDE.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám