Hlavní obsah

V novém Twin Peaks bude hrát agent Mulder i zpěvák Pearl Jam

Novinky, Stanislav Dvořák

Pokračování kultovního seriálu Twin Peaks Davida Lynche se dokončuje. Pobaví už obsazení, které zveřejnila společnost Showtime.

Foto: Petr Hloušek , Právo

Eddie Vedder

Článek

Vedle původních herců, jako byli David Duchovny (Mulder z Akt X), Alicia Wittová, David Patrick Kelly, Harry Dean Stanton a Kyle MacLachlan, se objeví desítky nových.

Účast potvrdili nejen zkušení herci Jim Belushi, Monica Bellucciová, Laura Dernová, Balthazar Getty, Ernie Hudson, Ashley Juddová, David Koechner, Tim Roth a Amanda Syefriedová, ale také americký zpěvák a hudebník Trent Reznor, známý z Nine Inch Nails, a dokonce frontman rockové ikony Pearl Jam Eddie Vedder, který zpíval na zásadních albech, jež formovala pojem grunge a celá devadesátá léta – Ten (1991), Vs. (1993) či Vitalogy (1994).

Foto: Fox Network

David Duchovny jako Mulder v nových Aktech X z roku 2015

Seriál se připravuje od roku 2014, ale pro tvůrčí neshody s Lynchem ho málem zrušili. Teď se prý producenti a režisér dohodli. Děj bude pokračovat desítky let po původním seriálu.

David Lynch a Mark Frost píšou scénář a fungují i jako výkonní producenti, Lynch přislíbil režii všech dílů. Premiéry by se diváci měli dočkat někdy během roku 2017.

Reklama

Výběr článků

Načítám