Hlavní obsah

Série Hra o trůny i Silicon Valley pokračují, ale konec se blíží

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HBO bude pokračovat v natáčení známých seriálů Hra o trůny, Silicon Valley a Veep i v roce 2017. V neděli uvede televize premiérové díly nové sezóny.

Foto: HBO

Hra o trůny (Emilia Clarkeová)

Článek

Předpokládá se, že Hra o trůny skončí v roce 2018. Výkonní producenti David Benioff a D.B. Weiss řekli nedávno serveru Variety, že poslední dva ročníky seriálu by chtěli zkrátit na šest dílů letos a sedm dílů příští rok.

„Už se blížíme do závěrečného kola. Takhle to odhadujeme, i když nic ještě není zcela jisté, s tímhle počítáme,“ řekl David Benioff.

Hra o trůny je nejsledovanějším seriálem na HBO a kromě toho láme rekordy v počtu cen Emmy – minulý rok jich dostala dvanáct. Televize bude těžko hledat náhradu, spekuluje Variety.

Nový retro seriál ze sedmdesátých let Vinyl sice vypadá velmi dobře, ale nemá takovou sledovanost jako Hra o trůny. Terence Winter, který za ním stál, odešel tento měsíc. Šéf programu HBO Michael Lombardo uvedl, že je sice skvělé mít seriál Hra o trůny, který se setkal s duchem doby, ale je to jen jeden kousek z jejich nabídky.

Reklama

Výběr článků

Načítám