Hlavní obsah

Pražský Aerodrome festival se přesouvá z Letňan na Výstaviště

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudební Aerodrome festival, který se uskuteční 15. června, se z produkčních důvodů přesouvá z otevřených prostorů v pražských Letňanech do Tipsport Arény na Výstavišti. Hlavní hvězdou třetího ročníku akce je americká skupina Korn, uvedla za pořadatele Kateřina Dědková.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Zpěvák americké skupiny Korn

Článek

„Tipsport Aréna disponuje stejnou kapacitou, která byla vyhrazena pro venkovní variantu v Letňanech, kde bylo počítáno s plochou pro 10 000 návštěvníků. Pohodlí diváků tak narušeno nebude. Naopak, přesunem do Tipsport Arény vzniká příznivcům festivalu možnost využít míst k sezení na tribunách a eliminuje se další případná nepřízeň počasí, která poznamenala předchozí ročník festivalu průtrží mračen při koncertě Metalliky,” uvedl za pořádající agenturu NuCoast Patrik Svitek.

Vstupenky zůstávají v platnosti. K žádné změně v programu ani v časovém harmonogramu nedochází. „Návštěvníci se mohou těšit na sedmihodinový hudební maratón, kdy si od šestnácti hodin budou na pódiu předávat štafetu kapely Zebrahead, Bad Religion, Billy Talent a Bring Me The Horizon. Festival kolem dvacáté třetí hodiny zakončí Korn,” podotkla Dědková.

Na druhém ročníku festivalu Aerodrome se loni v červenci představila skupina Metallica. Přes vytrvalý déšť koncert navštívilo 25 000 lidí. Před Metallikou zahrály kapely Kvelertak, Children Of Bodom a Alice In Chains. Pod názvem Aerodrome se loni pod širým nebem na Výstavišti konaly dva festivaly. První, který uvedl Avenged Sevenfold, Powerman 5000, Hentai Corporation a Roba Zombieho, se odehrál už 17. června.

Reklama

Výběr článků

Načítám