Hlavní obsah

Vrací se Terapie, jeden z nejoceňovanějších seriálů

Novinky, Stanislav Dvořák

Seriál Terapie se dočkal první české verze v roce 2011 a hned se stal hitem. Letos hodlá HBO Europe navázat třetí řadou.

Foto: HBO

Karel Roden (vlevo) a Petr Zelenka

Článek

Seriál,  který režírovali Petr Zelenka nebo Marek Najbrt, vychází z izraelského vzoru a na českou televizní scénu přinesl nevídanou kvalitu. Hlavní roli psychoterapeuta si zahrál Karel Roden, další třeba Táňa Pauhofová, Lukáš Hejlík, Michaela Doubravová, Aňa Geislerová, Martin Hofmann, Kamila Magálová, Klára Melíšková a Berenika Kohoutová.

Ve třetí a zároveň závěrečné řadě, která čítá 36 epizod, se Roden vrátí do hlavní role psychologa Marka Pošty.

Foto: HBO

Z natáčení nové řady Terapie

“Seriál se bude natáčet od dubna do července letošního roku. O režii se postará pětinásobný držitel Českého lva Petr Zelenka, jenž se podílel i na předchozích řadách, a mladý režisér a producent Matěj Chlupáček, stojící například za projekty Bez doteku nebo Polednice, která v současné době běží v českých kinech. O scénář seriálu, který HBO Europe připravuje se společností Evolution Films, se postarali celkem čtyři scenáristé – Petr Zelenka, Tereza Dusová, Iva Klestilová a Robert Geisler. Kameramanem třetí řady je Alexander Šurkala,” popsala Pavla Brožková z HBO.

Reklama

Výběr článků

Načítám