Hlavní obsah

A kde je Gibson? Smrtonosná zbraň míří do televize

Novinky, Stanislav Dvořák

Lze Smrtonosnou zbraň točit bez Mela Gibsona? Všechno jde, když se chce. Nová producentka se nyní ujala seriálu Smrtonosná zbraň, který připravuje společnost Fox.

Foto: Profimedia.cz

Herec Clayne Crawford

Článek

Server Variety potvrdil, že pilotní díl se chystá s hercem Claynem Crawfordem, který ztělesní dnes už legendárního policistu se sebevražednými sklony Martina Riggse. Mel Gibson ho proslavil v osmdesátých letech, teď už se s ním ovšem nepočítá. Jeho černošského kolegu Rogera Murtaugha taky neztvární Danny Glover, ale Damon Wayans.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Martin Riggs bude v novém seriálu bývalý mariňák a policista trpící (jak jinak) ztrátou milované ženy. Chce začít nový život a stěhuje se do Los Angeles, kde potká Murtaugha.

Seriál protlačil producent Matt Miller a režisér McG. Miller napsal i scénář pilotního dílu. Hereckých hvězd kategorie A se televizní diváci nedočkají, účast zatím potvrdili kráska Jordana Brewsterová, která hraje hlavně v béčkových filmech, a Kevin Rahm. Tento americký herec se objevil v mnoha seriálech jako Chirurgové, Kriminálka New York, Kriminálka Miami, Zoufalé manželky, Soudkyně Amy, Scrubs či Sestřička Betty.

Reklama

Výběr článků

Načítám