Hlavní obsah

Lipo a Debbi zpívají o štěstí a lásce

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Videoklip k singlu Štěstí, který nazpívali raper Lipo a zpěvačka Debbi, zachycuje páry, o jejichž citech se ve společnosti příliš nemluví. Ty ve videoklipu jsou přitom reálné.

Foto: Universal Music

Raper Lipo videoklip ke své písni režíroval.

Článek

Lipo, jenž nový videoklip režíroval, do něho pozval páry ze svého okolí, aby poukázal na to, že v lásce nezáleží na věku, sexuální orientaci, handicapu ani kultuře. A protože láskou není myšlen jen partnerský vztah, své místo má ve videu i moderátorka Tereza Tobiášová se svou dcerkou.

Ze známých tváři ve snímku účinkuje i ODD - Lipův producent a tvůrčí mozek populární skupiny ATMO music. Po jeho boku mohou diváci vidět jeho přítelkyni Petru, kterou před Vánoci požádal o ruku.

Autenticitu celému snímku dodává fakt, že všechny páry k sobě patří i v běžném životě. Ve většině záběrů navíc dvojice nic nehrají, použity totiž byly i záběry pořízené během natáčecích pauz, aniž by zúčastnění věděli, že je kamery stále zachycují.

Videoklip je možné zhlédnout na službě Mixer.cz ZDE.

Reklama

Výběr článků

Načítám