Hlavní obsah

Blaník je zpět. Silvestr odstartuje čtvrtou řadu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Satirický seriál Kancelář Blaník pokračuje čtvrtou řadou. První díl uvede internetová televize Stream.cz ve čtvrtek 31. prosince.

Foto: 4press

Halka Třešňáková, Marek Daniel a Michal Dalecký v seriálu Kancelář Blaník

Článek

„Legendární Tonda Blaník hlásí po půlroční pauze návrat. Na první díl nové řady oblíbené politické satiry, která vzniká v koprodukci internetové televize Stream.cz a společnosti Negativ, se mohou diváci těšit už ve čtvrtek 31. prosince. Osazenstvo seriálové Kanceláře Blaník zůstane neměnné, na scéně se znovu objeví Marek Daniel coby lobbista Tonda, jeho asistent Žížala v podání Michala Daleckého i sekretářka Lenka, kterou hraje Halka Třešňáková,” sdělila Eva Albrechtová ze společnosti Seznam.

Režisér Marek Najbrt chystá do čtvrté série 14 dílů. Epizody budou již tradičně ke zhlédnutí v pátečních předpremiérách na facebookové stránce seriálu, od soboty pak kdykoli na internetové televizi Stream.cz.

„Tvůrčí pauza nám prospěla, možnost aktuálně se vyjádřit k dění v naší politice sice chyběla, ale měli jsme aspoň čas popřemýšlet o posunu blaníkovských postav a můžu naznačit, že živé jsou nejen kauzy, ale i Tonda, Lenka a Žížala,“ doplnil producent Milan Kuchynka ze společnosti Negativ.

„Věřím, že návrat Kanceláře Blaník do vysílání uvítají nejen diváci, kterým přinese nezkreslený pohled na současné politické dění v Česku, ale i politici. Těm 31. prosince epizodou Tony is back oficiálně končí půlroční prázdniny a následujících čtrnáct týdnů budou mít o zábavu postaráno,“ dodal šéfproducent internetové televize Stream.cz Lukáš Záhoř.

Reklama

Výběr článků

Načítám