Hlavní obsah

Po knižním přichází audiočtvrtek

Právo, František Cinger

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rostoucímu zájmu o audioknihy vycházejí jejich producenti dnes vstříc akcí Velký audioknižní čtvrtek. Na pulty knihkupectví dorazí osm novinek.

Foto: nakladatelství Argo

V nabídce je novinka bestselleru Umberta Eca Nulté číslo

Článek

„Jde o první akci tohoto druhu,“ řekla Právu Lenka Radová z Radioservisu. „Smyslem je, aby se o audioknihách vědělo víc.“

Radioservis ze své bohaté nabídky přispívá Himmlerovou kuchařkou od Franze-Oliviera Giesberta v interpretaci Taťjany Medvecké. „Je to novinka, navíc v podání herečky, která v nedávné anketě Neviditelný herec obsadila díky hlasování posluchačů rozhlasu druhé místo,“ řekla Radová.

Stejně jako u knižního čtvrtka i velký audioknižní čtvrtek doprovázejí slevové akce prodejen v den vydání osmi novinek. V Městské knihovně v Praze od 17 hodin proběhne setkání nazvané Knížky do ucha aneb Jak se dělá audiokniha. Pozvání přijali Taťjana Medvecká, Lenka Vlasáková, Ivan Řezáč a režiséři Jindřiška Nováková a Jiří Tušl.

V nabídce je novinka bestselleru Umberta Eca Nulté číslo, kterou načetl Petr Oliva, Želary Květy Legátové v podání Lenky Vlasákové nebo Chytré pohádky pro malé rozumbrady od Jiřího Žáčka, které namluvil Oldřich Kaiser. Nabídku doplňují Klasici laskavého humoru Jan Werich, Zdeněk Svěrák, Ivan Kraus nebo Milan Lasica, kniha Alice Claytonové Nabíječ, kterou namluvila Sára Saudková, a staropražská detektivka Petra Stančíka Mlýn na mumie, jež letos získala cenu Magnesia Litera, v podání Zdeňka Maryšky a Ivana Řezáče.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám