Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Děcka milují Fakjů

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do kin se nahrnuli teenageři a zvítězili - německá komedie Fakjů pane učiteli 2 stanula na prvním místě žebříčku návštěvnosti.

Foto: CinemArt

Komedie Fakjů pane učiteli 2

Článek

V pokračování komedie Fakjů pane učiteli působí falešný učitel Zeki Müller na velmi neprestižní střední škole, kam chodí spíše německé sociální případy a spousta imigrantů. Zato konkurenční gymnázium je plné navoněných bohatých německých dítek, která louskají Schillera a Goetha a účastní se dobročinných akcí pro Thajsko.

Když Zeki po mrtvém zločinci „zdědí“ hromádku diamantů, jeho přítelkyně Lisi Schnabelstedtová je omylem věnuje charitě a Zeki se vydává se svými hloupými žáky na téměř nemožnou misi. Chce najít v Thajsku diamanty.

Foto: Falcon

Hotel Transylvánie 2

Druhá je animovaná komedie Hotel Transylvánie 2. Dracula v ní ubytovává v hotelu turisty, za zavřenými dveřmi krypty ho ale sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem.

Armády lovců čarodějnic vedou v akčním béčku Poslední lovec čarodějnic (3. místo) válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Tak mu nezbývá než zase věčně zabíjet čarodějnice.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Fakjů pane učiteli 269 689
2.3.Hotel Transylvánie 223 194
3.1.Poslední lovec čarodějnic17 087
4.2.Marťan14 315
5.23.Celebrity s.r.o.9 692
6.4.Paranormal Activity: The Ghost Dimension7 160
7.-Sicario: Nájemný vrah7 007
8.5.Stážista5 777
9.10.Mrkáček Bill4 455
10.12.Mládí3048

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám