Hlavní obsah

StarDance opanovaly jive a waltz, soutěž opouští boxer Osička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve třetím večeru sedmé řady StarDance se se soutěží rozloučili boxer Rosťa Osička a jeho taneční partnerka Romana Motlová. Páry tentokrát tančily waltz, nebo jive na tuzemské melodie. Osička s Motlovou předvedli waltz. Nejméně bodů získali i od poroty.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Rosťa Osička & Romana Motlová

Článek

Boxerskému šampiónovi porotci svorně vyčetli, že se mu při waltzu příliš nedařilo trefit se tanečními kroky do rytmu. Tatiana Drexler lapidárně ocenila Osičkovo rozhodnutí, že si v mládí zvolil správný sport, když se rozhodl věnovat boxu. Pár za svůj výkon obdržel od poroty 12 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Marie Doležalová a Marek Zelinka

Jako druhá vystoupila Marie Doležalová s partnerem Markem Zelinkou. Zatímco Radek Baláž byl výkonem nadšen, další porotci zmínili, že by očekávali více kroků odkazujících na jive. Porotci dali páru 26 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Radek Banga & Tereza Bufková

Nádhernou atmosféru při tanci ocenili porotci u výkonu Radka Bangy s Terezou Dufkovou. Za svůj waltz dostali 32 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Marek Taclík & Martina Marková

Herec Marek Taclík s Martinou Markovou prodchli podle porotců svůj jive „fantastickou energií”. I tomuto páru nicméně bylo doporučeno zařazení více tanečních prvků. Od poroty obdrželi 27 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Leona Machálková & Michal Necpál

Velmi vysoké hodnocení v podobě 34 bodů dostali za předvedený waltz od poroty Leona Machálková s Michalem Necpálem.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Leoš Mareš & Katarina Štumpfová

Zdařilý výkon předvedl v soutěži už klasicky rovněž Leoš Mareš s Katarínou Štumpfovou. Jejich jive byl podle porotců technicky velmi obtížný, nicméně se jej zhostili velmi dobře, za což jim porota udělila 33 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Kateřina Cajthamlová & Petr Čadek

Progres zaznamenali porotci u Kateřiny Cajthamlové, která tančila waltz s Petrem Čadkem. Radek Baláž ocenil, jak se lékařka držela v rytmu hudby a přitom byla elegantní. Od poroty dostali 28 bodů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jitka Schneiderová & Marek Dědík

Jitka Schneiderová s Markem Dědíkem předvedli divákům jive. „Tancujete velmi dobře,” okomentovala výkon dvojice Tatiana Drexler. Výsledkem byly tři desítky v rukou porotců a výsledných 39 bodů. Herečka po verdiktu nekrotila výkřiky nadšení.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Lukáš Pavlásek & Lucie Hunčárová

Lukáš  Pavlásek s Lucií Hunčárovou tančili třetí večer waltz. Před vystoupením vyslovili přání dostat od porotců alespoň jednu šestku. To se jim nakonec povedlo. „Výkon byl diametrálně rozdílný,” ocenil s odkazem na předchozí Pavláskův výkon Zdeněk Chlopčík. „Tancovat opravdu neumíš. ...ale, bylo to poděkování hodné, že jsi to dokázal,” uvedl Jan Révai. Pár obdržel 20 bodů. Porotci shodně ocenili, že v porovnání s minulým kolem, kdy jeho paso doble bylo spíše pochodem mažoretek, se tentokrát opravdu snažil tančit.

Soutěž bude pokračovat dalším kolem příští sobotu. Páry předvedou qiuckstep a cha-chu.

Anketa

Kdo je váš favorit ve StarDance?
Marek Taclík a Martina Marková
5,5 %
Kateřina Cajthamlová a Petr Čadek
2,3 %
Jitka Schneiderová a Marek Dědík
43,7 %
Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová
7,8 %
Marie Doležalová a Marek Zelinka
12,2 %
Leona Machálková a Michal Necpál
5,3 %
Leoš Mareš a Katarína Štumpfová
18,1 %
Radek Banga a Tereza Bufková
5,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1849 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám