Hlavní obsah

Nová DVD: Poslední šance na pomstu, Krvavé peníze a další

Právo, Věra Míšková

Nicolas Cage hraje bývalého agenta CIA v thrilleru Poslední šance na pomstu. O tom, že peníze změní život a dobrým lidem se mohou začít dít špatné věci, je další thriller Krvavé peníze. Jako pocta nejslavnějšímu agentovi všech dob vychází kolekce James Bond. Dolph Lundgren a Mickey Rourke hrají v akčním filmu Válečná banda.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 36. týden

Článek

Poslední šance na pomstu

Nová DVD

Veterán CIA agent Evan Lake je nucen odejít do penze z důvodu nastupující demence. Ve stejné době odhalí jeho mladý chráněnec Milton Schultz důkazy o tom, že Lakův dávný nepřítel, terorista Muhammad Banir, není po smrti, jak se předpokládalo. Lake tedy nastupuje na nebezpečnou interkontinentální misi, jejímž cílem je odstranění úhlavního nepřítele.

Poslední šance na pomstu, USA 2015, thriller, 90 min., režie: Paul Schrader, hrají: Nicolas Cage, Anton Yelchin, Irène Jacobová, Silas Carson, Serban Celea a další.

Krvavé peníze

Nová DVD

Mladý americký pár Tom a Anna Wrightovi se dostanou do obrovských dluhů. Zároveň zjistí, že nájemník, který bydlel pod nimi, zemřel a zanechal po sobě hotovost 200 000 liber. Stačí si jen peníze vzít a jejich problém je vyřešen. Jenomže netuší, že se brzy sami stanou terčem zloděje, který peníze původně ukradl...

Krvavé peníze, USA 2015, thriller, 87 min., režie: Henrik Ruben Genz, hrají: James Franco, Kate Hudsonová, Tom Wilkinson, Anna Frielová, Omar Sy a další.

Kolekce James Bond

Nová DVD

Všechny bondovky vycházejí pohromadě v jedinečném balení. Diváci si mohou vychutnat a porovnat vývoj této nevětší filmové série a v ní všechny představitele agenta 007 od Seana Conneryho až po Daniela Craiga.

Kolekce James Bond, VB/ USA, v českém znění: Ondřej Vetchý, Simona Stašová, Miroslav Táborský, Tereza Voříšková, Sara Sandeva, Petr Vančura, Marek Taclik a další.

Válečná banda

Nová DVD

Armádní kapitán se skandální minulostí Jack Wosick dostane šanci napravit si reputaci v čele bandy ztracených existencí přezdívaných War Pigs. Jejich úkolem je zmocnit se nacisty vyvinuté super zbraně. Ostřílený veterán 1. světové války Jack musí své nové mužstvo vycvičit, velet mu a vydobýt si jeho respekt, aby z nich udělal fungující jednotku.

Válečná banda, USA 2015, válečný akční, 84 min., režie: Ryan Little, hrají: Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Luke Goss, Ryan Kelley, Noah Segan a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám