Hlavní obsah

Rapper Lipo představuje nový videoklip

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberecký rapper Lipo připomíná svou druhou řadovou desku O duši novým videoklipem. Skladbu Vím, že jsi tam někde zpracoval režisér Tomáš Kasal.

Foto: Universal Music

Lipo vydal zatím dvě alba.

Článek

Děj klipu byl zasazen do prostředí noční Prahy a vkusně dokresluje autentickou melancholickou atmosféru písně. „Text písně je o touze, kterou nelze kvůli chybám z minulosti naplnit. Je to noční, lehce melancholická věc. Myslím, že si takových pár večerů prožila spousta z nás,“ říká Lipo.

Ve srovnání s předchozími jeho klipy k singlům Město, co spí nebo Všechno má svůj čas je tentokrát výsledek střídmější, ale o to víc vystihuje snovou až filmovou náladu loňské desky O duši. Natáčení probíhalo v Praze na Hanspaulce a na stanici metra Budějovická.

Ačkoliv Lipo pracuje na nových písních a pomalu chystá třetí řadové album, skladby z desky O duši pro něj mají výpovědní hodnotu. Na podzim vyrazí na miniturné, na němž vedle svých největších hitů představí i album O duši. Dojde určitě i na dosud nejúspěšnější albový singl Kruhy, jehož videoklip už na YouTube vidělo přes 2,5 miliónu návštěvníků.

O inspiracích ke své hudbě Lipo Právu řekl: „Můj rozptyl je velký. Kromě hip-hopu a folku jsou to například kytarové kapely, rád si poslechnu třeba staré Rolling Stones, U2 a další. Vyrůstal jsem na nich, k hip-hopu jsem se dostal na střední škole jako k formě generačního vzdoru. Navíc producent Martin Ledvina, který se mnou na novém albu pracoval, je hlava otevřená. Věnuje se folku, country, miluje jazz. V hudbě jsem zkrátka dost svobodomyslný.“

Videoklip k písni Vím, že jsi tam někde je možné zhlédnout ZDE.

Rapper Lipo představuje nový videoklip

Termíny podzimních koncertů:

12.9. Praha - Ladronka Fest

18.9. Česká Lípa - KD Crystal

25.9. Děčín, Le Garage Noir

26.9. Praha - Mezi Ploty

3.10. Vysoké Mýto - M -Klub

20.10. Praha - La Loca

21.10 Plzeň - Anděl Café

14.10 Plzeň, Starý Plzenec – Hip Hop Night

Reklama

Výběr článků

Načítám