Hlavní obsah

Bondovka má nový plakát i píseň od Smithe

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tvůrci nové bondovky Spectre zveřejnili plakát s hercem Danielem Craigem. Film se má dostat do kin 6. listopadu. Píseň k bondovce natočil Sam Smith. Jmenuje se Writing's on the Wall a vyjde 25. září.

Foto: MGM

Plakát k filmu Spectre

Článek

V hlavní roli počtvrté uvidíme Daniela Craiga, režie se ujal Sam Mendes.

Z dalších herců se objeví třeba Ralph Fiennes, Naomie Harrisová, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Christoph Waltz, Andrew Scott i Léa Seydouxová, kterou si diváci zapamatovali díky postavě Emmy v kontroverzním festivalovém snímku Život Adéle.  Monica Bellucciová je ve svých 50 letech nejstarší herečkou, které si kdy zahrála Bond girl.

Foto: MGM

Plakát k filmu Spectre

Agent 007 se tentokrát v Římě setká s krásnou vdovou po známém zločinci. Bond zjišťuje více o zločinecké organizaci s názvem Spectre a v Londýně se mezitím nový šéf Centra pro národní bezpečnost (Andrew Scott) snaží zpochybnit činnost MI6 pod vedením M (Ralph Fienes). Bond tajně požádá Moneypenny (Naomie Harrisová) a Q (Ben Whishaw), aby mu pomohli najít Madeleine Swann (Léa Seydouxová), dceru jeho dávného nepřítele Whita (Jesper Christensen), která může znát způsob, jako proniknout do jádra organizace.

Reklama

Výběr článků

Načítám