Hlavní obsah

Rašilov a Schneiderová v novém sitkomu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodinný sitkom Rudyho má každý rád uvede Česká televize poprvé 31. srpna od 21.00. Vznikl adaptací slavné starší americké série Everybody Loves Raymond.

Foto: Česká televize

Saša Rašilov a Jitka Schneiderová

Článek

Hlavní postava, Rudy, je milující otec, ohleduplný manžel a vytížený sportovní redaktor splácející hypotéku na svůj dům. S manželkou Dášou, vzornou matkou a ženou v domácnosti, vychovávají tři děti. Sitkom rozehrává klasická rodinná témata, hádky a spory.

„Podává veselý a srdečný pohled na každodenní pokusy o zachování šťastného manželství, výchovu dětí a přežití psychologické války s vlastní rodinou. Dvanáct epizod ze života této pozoruhodné rodiny se na obrazovkách ČT1 objeví od 31. srpna každé pondělí od 21.00 hodin,“ uvedla Aneta Veselská z České televize.

„Rudy je šťastně ženat, má atraktivní manželku a tři krásné děti. Zajímavé a dobře placené zaměstnání, které mu umožňuje, aby manželka zůstala s dětmi doma. Všechno by bylo zalité sluncem, kdyby hned vedle nich nebydleli jeho rodiče, kteří si z jejich bytu dělali průchoďák a kteří je zahrnují takovou péčí, že se v tom skoro nedá žít. Jenže jak to rodičům říct a neurazit je? Tohle věčné téma se prolíná každodenním životem Rudyho a jeho ženy,“ popsal kreativní producent Jan Štern.

„Každá rodina se v našem sitkomu najde, protože přesně vystihuje jemné a přitom třaskavé předivo situací, které známe ze svého života. Výborné herecké výkony hlavních představitelů jenom podtrhují, že půjde o velký divácký zážitek,“ dodal.

Reklama

Výběr článků

Načítám