Hlavní obsah

Nová alba: Marilyn Manson, Fall Out Boy či Mark Ronson

Právo, Jaroslav Špulák

Hned několik zajímavých alb se na trhu objevilo s příchodem nového roku. Patří mezi ně novinky Marilyna Mansona, Marka Ronsona nebo skupiny Fall Out Boy.

Článek

Marilyn Manson: The Pale Emperor

Foto: Mystic Production

Nová alba

Deváté album Briana Warnera, který si zvolil umělecké jméno Marilyn Manson, přináší v podstatě inspiraci tím nejlepším, co jej na jeho hudební cestě potkalo či provázelo. Je to návrat do dobré formy, i když na jeho metal-industrialu není nic objevného.

Fall Out Boy: American Beauty/American Psycho

Foto: Island

Nová alba

Šesté album americké skupiny Fall Out Boy přináší skladby sofistikované, se zvukem, který si v ničem nezadá s tradičním stadiónovým provedením slavných rockových skupin. Na desce je rock, pop i punk. Kapela je ve slušné formě.

Mark Ronson: Uptown Special

Foto: Sony Music

Nová alba

Čtvrté studiové album britského hudebníka a producenta je zajímavé z mnoha důvodů. Například tím, že aby dosáhl neotřelých textů, oslovil pro jejich napsání amerického spisovatele Michaela Chabona. Na desce také hostuje řada zajímavých umělců včetně například Bruna Marse. Rozhodně je to pozoruhodný počin.

Archive: Restriction

Foto: Mystic Production

Nová alba

Desáté album v diskografii britské skupiny Archive nabízí řízný rock a patrné aranžérské i autorské zkušenosti, s nimiž bylo připraveno i nahráno. Písně spolu na první poslech nesouvisí, přitom ve finále tvoří silný celek.

Charli XCX: Sucker

Foto: Warner Music

Nová alba

Novinka britské zpěvačky Charli XCX přináší její pohled na moderní pop jednadvacátého století. Přestože na desce nejsou tak silné písně, aby vstoupily do hudební historie, celek je velmi otevřený, melodický a dobře zaranžovaný a zprodukovaný.

Meghan Trainor: Title

Foto: Sony Music

Nová alba

Meghan Trainorová je jednadvacetiletá americká skladatelka a zpěvačka, která vydává své debutové album. Mixuje na něm pop, diskotékovou hudbu i soul a dosahuje vcelku příjemného písničkového výsledku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám