Hlavní obsah

Ellie Gouldingová nahrála píseň pro Padesát odstínů šedi

Právo, (jaš)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmadvacetiletá britská zpěvačka Ellie Gouldingová, která se loni poprvé představila také v Praze, nahrála písničku pro film Padesát odstínů šedi. Skladba se jmenuje Love Me Like You Do a publikována byla ve středu například na serveru YouTube.com.

Foto: ČTK

Ellie Gouldingová vystoupila loni v Praze.

Článek

Již v loňském roce byla zveřejněna jiná písnička pro uvedený film. Natočil ji kanadský zpěvák The Weeknd a dostala název Earned It.

Snímek Padesát odstínů šedi bude první částí erotické trilogie, která vzniká na motivy stejnojmenných knižních bestsellerů spisovatelky E. L. Jamesové. Hlavní roli v něm vytvoří Dakota Johnsonová a Jamie Dornan. V dalších se představí Marcia Gay Hardenová, Rita Ora, Jennifer Ehleová, Luke Grimes, Eloise Mumfordová, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie a další. Režie se ujala Sam Taylor-Johnsonová.

Světovou premiéru si odbude snímek na letošním fetivalu Berlinale, který se uskuteční 5. až 15. února v Berlíně. V českých kinech bude mít film premiéru 12. února.

Reklama

Výběr článků

Načítám