Hlavní obsah

Nova na Vánoce: Vratné lahve, Básníci i Přijde letos Ježíšek?

Novinky, Stanislav Dvořák

Hlavně romantické filmy a pohádky chystají na Vánoce TV Nova a její sesterské kanály. Největší českou televizní premiérou má být snímek Přijde letos Ježíšek? s Libuší Šafránkovou a Josefem Abrhámem.

Článek

Z pohádek diváci uvidí například Happy Feet 2, Byl jednou jeden král, dva díly Z pekla štěstí a další. Českou klasiku reprezentují filmy jako Vratné lahve a Jak básníci neztrácejí naději.

Na silvestra se diváci mohou těšit na tradiční Silvestrovské Televizní noviny a druhé vydání hudebního pořadu Chartshow. Nový rok bude patřit pohádce Zdeňka Trošky Nejkrásnější hádanka.

„Na své si přijdou i fanoušci seriálu Ulice, kteří budou moci sledovat osudy svých oblíbených hrdinů každý všední den v obvyklém čase až do 26. prosince 2014,“ poznamenala Anna Suchá z Novy.

Nova Cinema uvede Zakletou Ellu, Hačikó: Příběh psa či Norbita, Fanda několik filmů s Batmanem nebo seriál Arrow 2. Smíchov těsně před Vánocemi spustí premiérový sitcom Muži sobě, dále uvede filmy Kdopak to mluví, Scooby-Doo a strašidelné svátky či Vánoční příběh 2.

Reklama

Výběr článků

Načítám