Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Svěráci nemají silnou konkurenci

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohádce Tři bratři Zdeňka a Jana Svěrákových stále nedochází dech. Ani v prvním zářijovém víkendu nepřišel žádný silnější titul, takže zůstává na první příčce návštěvnosti.

Foto: Denisa Telaříková, Právo

Režisér Jan Svěrák se svým otcem Zdeňkem, Tomášem Klusem, Gabrielou Míčovou a Zdeňkem Piškulou.

Článek

V hudební pohádce Tři bratři si zahráli Vojtěch Dyk, Tomáš Klus, Zdeněk Piškula, Miroslav Táborský, Bolek Polívka, Zdeněk Svěrák, Oldřich Kaiser, Ivana Chýlková, Jiří Lábus, Zuzana Norisová či Sabina Rojková.

Na druhém místě se usadil americký akční komiksový film Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil. V pokračování Sin City se opět potuluje spousta hrdlořezů, zkorumpovaných poldů a krasavic. Dwight (Josh Brolin) hloubá o tom, na kolik způsobů to v životě zvoral a co by dal za to, kdyby dostal šanci začít znova s čistým štítem. Vtom mu zavolá jeho osudová žena Ava (Eva Greenová) a požádá ho, aby ji ochránil před násilnickým manželem. Dwight však netuší, že Ava má úplně jiné úmysly. A Marv (Mickey Rourke) se probudí na dálnici, obklopen několika mrtvými těly, a ani za nic si nemůže vzpomenout, kde se tam vzal...

Třetí je německá komedie Fakjů pane učiteli. Neotesaný zlodějíček Zeki se v ní snaží dostat k zakopanému lupu, nad nímž bohužel někdo postavil školní tělocvičnu. Začne se vydávat za učitele na gymnáziu a v noci kope. Přes den pak používá poněkud šílené pedagogické metody na teenagery, a navíc se do něj zamiluje upjatá učitelka Lisi Schnabelstedtová.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Tři bratři21 194
2.-Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil13 496
3.2.Fakjů pane učiteli11 373
4.3.Želvy ninja5 271
5.-Pod zemí5 038
6.4.Sex tape4 708
7.7.Lucy3 255
8.5.Lets dance all in3 139
9.6.Strážci galaxie2 966
10.-Láska na kari2 867

Reklama

Výběr článků

Načítám