Hlavní obsah

Nový Tarantino přijde do kin za rok

Novinky, Stanislav Dvořák

Nový projekt Quentina Tarantina The Hateful Eight bude distribuovat The Weinstein Company a v kinech by měl být na podzim 2015, oznámil server The Hollywood Reporter.

Foto: ČTK

Americký režisér Quentin Tarantino

Článek

Tarantino chce svůj western točit v lednu příštího roku. Harvey a Bob Weinsteinovi se podíleli na všech jeho filmech od Reservoir Dogs.

„Jsme neuvěřitelně nadšení, že začneme točit The Hateful Eight, neboť víme, že ten film bude stejně inovativní, drzý a samozřejmě zábavný jako všechny Quentinovy projekty. Jednoduše neexistuje druhý filmař jako on a jsme hrdí, že pokračuje toto partnerství, které začalo před více než dvaceti lety,” uvedli producenti.

Tarantino se před časem rozčílil, když se na veřejnost dostala raná verze jeho scénáře, a uvedl, že film vůbec točit nebude. Brzy si to ale rozmyslel.

K filmu Hateful Eight ho inspirovala práce na Nespoutaném Djangovi, velice úspěšném westernu, který sklidil pozitivní recenze a vydělal přes 420 miliónů dolarů. „Při točení Djanga jsem si užil tolik zábavy a tak miluju westerny, že když jsem se naučil, jak je dělat, říkám si OK, udělám ještě jeden, teď když vím, co dělám,” řekl loni v jednom rozhovoru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám