Hlavní obsah

Horkou adeptkou na píseň pro bondovku je Lana Del Rey

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka Lana Del Rey je aktuálně horkou adeptkou pro nazpívání titulní písničky pro nový film o agentu 007 Jamesi Bondovi. Uvedl to list The Sun.

Foto: ČTK

Americká zpěvačka Lana Del Rey

Článek

Podle zdroje listu je produkční tým nadšen zpěvaččiným hlasem a věří, že pokud by dostala zadání napsat a nazpívat titulní písničku k filmu, odvedla by dobrou práci. Žádná ze stran, které by se na případné spolupráci na písni podílely, ale nic nepotvrdila.

Kolem písničky pro bondovku bývá tradičně rušno. Vždy se na ní podílejí umělci, kteří jsou v daném čase na špici popularity. Poslední písničku k filmu Skyfall (2012) nazpívala britská zpěvačka Adele.

O té prý producenti filmu uvažovali i v souvislosti s novým příběhem. Obecně se však jeví být málo pravděpodobné, že by dostala zadání nazpívat titulní skladbu k filmu opět ona.

Před několika týdny se zase psalo o tom, že písničku nazpívá úspěšný britský zpěvák Sam Smith. On sám ale celou záležitost dementoval.

Nová filmová bondovka zatím nemá jméno. Ví se jen, že se do kin dostane v listopadu příštího roku. Jejím režisérem bude Sam Mendes a hrát by v ní měli Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harrisová, Ben Whishaw, Chiwetel Ejiofor či Penélope Cruzová.

Reklama

Výběr článků

Načítám