Hlavní obsah

Britská kapela Scarlet Soho představí v Česku nové album

Právo, Michael Švarc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Two Steps From Heartache, to je název nového počinu britské elektropopové party Scarlet Soho, který oficiálně vyjde 19. září. V České republice se však bude album prodávat s předstihem při příležitosti nadcházejícího koncertního turné kapely.

Foto: Archív skupiny

Scarlet Soho jsou nadějí britské scény.

Článek

To začne ve čtvrtek 18. září v Brně, pokračuje do Týniště nad Orlicí, Mariánských Lázní, Českých Budějovic, Prahy, Třebíče, Ostravy a skončí v sobotu 27. září v Krnově.

Deska Two Steps From Heartache je posledním dílem trilogie, do které se Scarlet Soho pustili již před časem a spolupracovali na ní s britskou skupinou Kosheen. Nové album obsahuje pět písní a slibuje velký pokrok: lepší texty, zvuk i výrobu.

Kromě nové desky představí kapela i videoklip ke stejnojmennému singlu. „Výroba a mixování ve spolupráci s hudebníkem, producentem a mixerem Jamesem Yuillem dodává této malé popové nihilistické písni moderní perkusní dynamiku,“ říká o spolupráci zpěvák James Knight. „Two Steps From Heartache vás vtáhne do univerzální pravdy, že bez ohledu na to, jak moc nadlidsky se cítíte, jste třeba jen dva kroky od neštěstí.“

Poslední díl trilogie také předchází vydání nového alba, které by mělo vyjít počátkem roku 2015.

Reklama

Výběr článků

Načítám