Hlavní obsah

Angelina Jolie a Brad Pitt v jednom filmu

Právo, (jaš)

Hvězdný americký herecký pár Angelina Jolie a Brad Pitt se objeví v dalším filmu. Podle informace serveru Variety.com se na tom již dohodl s produkční společností Universal.

Foto: ČTK

Angelina Jolie a Brad Pitt se objeví v dalším filmu, který ponese jméno By The Sea (U moře).

Článek

Snímek ponese název By The Sea (U moře) a autorkou scénáře je právě Angelina Jolie. Stane se rovněž jeho režisérkou, přičemž to bude její již třetí režijní počin.

V roce 2011 stála za filmem V zemi krve a medu a letos dokončila snímek Unbroken, který se v Americe představí na konci roku a v českých kinech bude mít premiéru příští rok v únoru.

„Jsem velice šťastná, že mohu pokračovat ve spolupráci se společností Universal,“ napsala herečka v prohlášení. „Těším se na trvalý zájem a podporu, kterou mi jako filmařce dává.“

Chystaný snímek By The Sea popsala jako „intimní charakterové drama“. Ona a Brad Pitt se v něm objeví společně poprvé od natočení filmu Mr. & Mrs. Smith v roce 2005. Datum premiéry By The Sea zatím nebylo určeno. Devětatřicetiletá Angelina Jolie začala s herectvím jako dítě. Dcera herce Jona Voighta poprvé zaujala rolí ve videoklipu k písni Anybody Seen My Baby? od kapely Rolling Stones v roce 1997. Ve filmu ale hrála už v roce 1982, po boku svého otce v komedii Lookin’ to Get Out. Od té doby má na svém kontě na pětačtyřicet rolí a také účast v mnoha televizních pořadech.

Padesátiletý Brad Pitt patří momentálně k nejlepším a nejuznávanějším hollywoodským hercům. Svou televizní premiéru si odbyl už v roce 1964, tedy ve věku jednoho roku, když se objevil v televizním seriálu Another World. V roce 1978 hrál v seriálu Dallas a přes další seriálové role se dostal ke svému prvnímu filmu.

V roce 1987 jím byla kriminálka Země nikoho. Později se objevil ještě v mnoha úspěšných snímcích, například Dannyho parťáci, Sedm let v Tibetu, Troja, Hanebný pancharti, 12 let v řetězech a dalších.

Sošku Oscara získal letos za produkci filmu 12 let v řetězech.

Reklama

Výběr článků

Načítám